Nastaveni vyse splatky do FO

Vložil alishka, 23. Duben 2016 - 1:45 ::

Na kvetnovem shromazdeni chceme trochu revitalizovat castku splatky do FO. Nase SVJ ma uver na zatepleni baraku a na nove vytahy. Chteli bychom v budoucnu nainstalovat kamery dole u vchodu do vytahu a do domu + bude treba vymenit lino na chodbach.

Doted se do FO hradila stejna castka a nehledelo se na podlahovou plochu bytu. Mame dva druhy bytu – 40 metru a nejake drobne; 60 metru a nejake drobne.

Majitele malych bytu (pocet bytu 22 oproti poctu velkych 11) remcaji, ze by velke byty mely hradit vice, coz zni i logicteji. Chceme proto nyni s novym vyborem, jehoz jsem predsedkyni, castku upravit, ale netusim, kolik bude primerena? Nemam po ruce ted podklady, takze z hlavy nereknu, kolik nam zbyva splatit na tech uverech.. Pak mame jeste dluznici, kterou budeme resit soudne a vzhledem k tomu, ze nam zalohy na sluzby hradi spravcovska firma poskytovatelum a my to hradime spravcovske firme, tak dluh teto slecny budeme muset uhradit z penez SVJ te spravcovske firme, abychom to my jako SVJ mohli vyzadovat soudni cestou naprimo..

takze suma sumerum momentalni castka je cca 38 CZK za metr ctverecni. Kdyz to rozpocitam na metry, tak velke byty by mely hradit o 1000 CZK vic nez nyni. Jenze kamen urazu je ten, ze v nich bydli po jednom cloveku a z 90% sami duchodci… takze si nejsem jista, jak moc realne je toto zvyseni.. a kdyz to slevnime tak, aby hradily velke byty stejne jako doposud a male byty nizsi castku nez dosud, tak se zase bojim, ze nam nebudou stacit penize na vsechny splatky a veci, co jsem psala vyse…

Jakou castku byste dali, aby to bylo primerene? Koukala jsem do toho vyzkumu, ale tam jsou dost nizke castky mi prislo..

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.