Vložil lake, 17. Únor 2016 - 17:20

Evo, jste podvodnice. Znovu (pro natvrdlé prosťáčky jako Vy) opakuji: Splácení jistiny úvěru není nákladem účetní jednotky. Takže nejde ani o náklad na správu domu.

Dlouhodobá záloha je v SVJ(2000) určena výhradně na náklady, které bude nutné vynaložit v příštích měsících nebo dalších letech. SVJ však už náklad vynaložilo – je to částka, kterou SVJ uhradilo zhotoviteli/zho­tovitelům. Není zde žádný budoucí náklad – takže žádné zálohy na tento účel se již nebudou hradit. Přestaňte s Vašimi protiprávními fantaziemi. Je možno vymáhat pouze příspěvky na úhradu již vynaloženého nákladu SVJ ve známé výši.

Nemůžete po vlastnících zároveň ještě vymáhat platby na jakýsi cizí úvěr, což nejsou vůbec náklady na správu domu.

Dále: Neexistuje nic takového jako „příspěvek na zálohu“. Vy neznáte ani základní pojmy. Píšu to už podruhé. Existuje pouze záloha na (budoucí) příspěvek.

Potřetí se ptáte na to, na co jsem Vám už odpověděl: neexistuje žádný dluh-splátka úvěru pro žádnou z jednotek, tedy ani pro třináctou jednotku. Pokud někdo ani napotřetí nerozumí co bylo napsáno, je to blb, který to pochopit neumí, nebo troll, který to pochopit nechce.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.