Vložil Jar (bez ověření), 8. Únor 2016 - 23:54

Pane Pavle,

děkuji za Vaše rady, jen se obávám, že v jiném SVJ jste Vy, resp. že Vaše SVJ je spíš nadstandartní. Já nevím, jestli se ukládá ÚZ i s přílohou, pokud ano, pak jistý smysl spatřuji v tom, že např. zájemce o koupi bytu získá přehled o stavu financí v SVJ, pohledávkách, úvěrech atd. Nebo se mýlím, jinak se nečlen asi k informacím nedostane.

Rady jste mi dal cenné, z dříve uvedených možností zvažuji již delší dobu bod 4, 3. mi také nejde, zkouším 2., ale vzhledem k tomu, že členové výboru jsou opravdu výjimečně netčení znalostmi, o to více hájí svá hloupá stanoviska. Jediná reakce je výsměch a ponižování, dokonce třeba ve stylu „Naši právníci padali smíchy ze židle, když si četli Váš mail.“ Podotýkám, že jde o právníky z jednoho nejmenovaného ministerstva. No tam se vejde expertů, obzvlášť na bytové právo, nejde o MMR, to je pak hodně těžké, zachovat chladnou hlavu…Když řeknete něco na shromáždění, tak ovce začnou hučet, že zdržujete a máte pořád něco.

Ale shrnu to, písemně a slušně požádám o podklady ke shromáždění, upozorním, že na programu shromáždění nejsou věci, které má shromáždění schválit, pošlu to v kopii všem vlastníkům, neboť moje SVJ poslalo pozvánku mailem tak, že vidím maily všech, tak, aby bylo jasné, že upozorňuji, že něco asi není dobře a uvidím, jak se k tomu postaví.

Jakou odměnu si zaslouží výbor, který takto jedná?

Jar

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.