Vložil Zbynja, 15. Leden 2016 - 12:06

Lake, dekuji za poznamky.

ad 1/ Ze stanov: „Funkční období člena výboru jsou 3 roky; počíná dnem zvolení do funkce nebo dnem, který byl při zvolení stanoven jako počátek výkonu funkce a končí plynutím funkčního období. Členství ve výboru dále končí v důsledku odstoupení z funkce nebo odvolání z funkce. Odstoupí-li člen výboru ze své funkce na schůzi výboru nebo na zasedání shromáždění, zanikne mu členství ve výboru tímto odstoupením. Člen výboru může být do funkce volen opětovně.“

a dale: „Člen výboru je volen a odvoláván shromážděním. …“

-- melo by to byt tedy v poradku.

ad 2/ To jsme udelali primo na shromazdeni (jeste z toho vypracujeme zapis, to muzeme udelat i sami, diky za pripomenuti)

ad 3/ necinni nejsme, jinak bychom nic nepodnikali, nikoho neodvolavali a ja bych se tady ne nic neptal :) Jenom hledame a trosku tapeme, jak a kde zacit. Nikdo z nas se o ty funkce nerval a museli jsme do toho skocit rovnyma nohama. Nikdo z nas ani neni pravnik, ackoli by se to tady asi hodilo a zrejme si nejakeho vezmeme k ruce, jen ja za sebe jsem uz stravil desitky hodin procitanim vsech moznych stanov, listin, zakoniku, radu i neradu, abychom se aspon trochu zorientovali a nenechali s sebou vlacet.

(za diakritiku se omlouvam, nemam tady CZ klavesnici)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.