Vložil Pub (bez ověření), 26. Prosinec 2015 - 6:40

Anone,

zklamu Vás. To, že jsem poukázal kde činí anonymní teoretik chyby ze mne nedělá experta na přechod dluhů při koupi bytu. Jen jsem měl altruistickou potřebu poinformovat, že se zde válí mnoho banánových slupek, které zde ve velkém rozhazuje na 99% neznámý a bezskrupulózní pisálek, který neváhá, přesvědčivě fabulovat co zákonné je a co není. Je samozřejmě Vaše svobodné rozhodnutí po nich klouzat a třeba pomocí jich i bruslit. Většina z nás po nich ale pouze uklouzne a hubu si rozbije.

Stejně tak je zcela mým osobním pohledem, nejen Vám sdělená informace o tom, že pí. Schodelka se honosí titulem, jenž jí umožňuje stát proti slepým, či hloupým (ti kteří bez použití „toho co má většina lidí mezi ušima“ přebírají líbivé názory pana Laka metodou Copy+Paste). Tím přeci neříkám, zda a jak mne její názory přitahují či odpuzují. Jen je prokazatelné že Schodelka, JE školitelem, JE právníkem, MÁ moc ovlivňovat jiné ovce-právníky ovce-soudce i ovčí-veřejnost. A to je více než nabízí „docela poučený člověk, žádný neodborník“ – nicméně schovávající se za zdejší relativní anonymitu. Já ho nechci tahat z ulity (nakonec to stejně těm slabým co zde stížní, nepomůže – protože zjevně právní vzdělání NEMÁ a skutečné právní/placené konzultace poskytovat tím pádem legálně nemůže), ale pojíst jeho „koláče“ je tak bezpečné, jako pojíst živé kalamáry.

S ostatním co píšete, se mohu ztotožnit či se distancovat – pořád to bude jen tlachání mezi námi dvěma. Dělejte něco. Já sem občas pozvu nějaké ty známé právní ksichty, bohužel poté co zjistí s kým zde mají čest (s Lakem), odpadnou (kdo by chtěl reagovat na „prasečí právo“ pana aktivního důchodce). Já teď pásl přímo po Schodelce (několik emailů na její AK), ale je zřejmě opravdu nadutá a nemá zapotřebí vyjevit názor, a to ani když se o svém oblíbenci zmiňuje, údajně přímo na svém školení.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.