Vložil Pub (bez ověření), 25. Prosinec 2015 - 1:04

Chtěl jsem upozornit na chybu:
pan Lake narozdíl od JUDr. Schodelbauerové je neznámý anonym, který si z tohoto webu (PortalSVJ) učinil vlastní blog. JUDr. Schodelbauerová, ať už kdokoli o její erudici smýšlí a pindá jakkoli, významně a ve velkém množství publikuje a proti některým z Vás může někdy stát u soudu jako zástupce protistrany. Řečičky anonyma lakeho, které jste si kdy nastudovali a použijete je, pak zábavnou formou natrhá na malé kousíčky (pro trolly: tím netvrdím že jsem synem, žákem či fanouškem pí.Schodelky, jen používám pro posouzení tlachů anonyma Lakeho to, co nám zde tento sokolík, tak často otlouká o hlavu: „to co je mezi ušima“).

Zatím se zde nezviditelnil nikdo, kdo by nám prokazatelně a ověřitelně prokázal (tzn. byl vstřícně ochoten prokázat), že mu zrovna Lakeho rady pomohly v soudní-při případně že pomohly zvrátit názor jím najatého právníka (jistě se shodnu s leckým, že rady „proti neználkům“ ve výborech neosvědčí ničeho o právní správnosti a síle – každý si může zde v historii-PortalSVJ nalézt, co Lake tvrdil o „soudní úschově“ někdy před 3-mi lety → pokud jej někdo tehdy poslechl, tak dnes již nebydlí v SVJ. Ale „pod-mostem“).

S touto znalostí, by měla všechny zdejší Lakeho-fandy „trknout do kebule“ věta v zápiskách pana PELEho cit. …Na jednom z těch fór je jakýsi pan Lake, docela poučený člověk, není to žádný neodborník, ale lituji lidi, kteří se řídí jeho radami

Závěr:
je tedy zcela nepodstatné co nám zde uvádí pan mýtopravec o „Stockwerksei­gentum“. Jsme v Čechách, chodíme před české soudce (kategorie třetí …ale možná i desáté – vzpoměňte, kdo nám zde určuje, zda soudce (a hlavně jeho JUDIKÁTY) je/jsou z kategorie první či třetí – rozhoduje o tom jen anonyma chrochtání, přičemž jen on sám se cítí na to, být oprávněn dávat palec nahoru nebo dolů) a právníci protistran jsou vždy nějací Schodelbauerové a jim podobní. A většinou vyhrávají, jinak by se ti, kteří od nich dostali napráskáno, svým úspěchem nepochybně pochlubili (máme tu >50-tísíc SVJ). Přejme si raději, více kvalitních rad i o procesních náležitostech, protože na tom ztroskotanců-většina, končí.

PS: prosím, ozvěte se někdo se svou vlastní nebo prokazatelnou zkušeností jaké se mu či někomu dostalo poté, co sdělil soudci, že je z „třetí kategorie“ :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.