Vložil lake, 10. Listopad 2015 - 7:17

Zaplatili jste standardní daň za hloupost a lhostejnost vlastníků jednotek. Už sama skutečnost, že bytové družstvo bylo pověřeným vlastníkem SVJ i externím správcem zároveň, zasluhuje potrestání. Viz pedofil ředitelem mateřské školy: http://www.portalsvj.cz/…-vlastnik-10#….

Všichni jste poslušně platili bez důvodu na vám neznámý účel. Tém jste dali družstvu souhlas s použitím těch prostředků prakticky k čemukoliv. Že jste celou dobu nevěděli na čí účet platíte a zda vůbec SVJ má vlastní bankovní účet – to mluví samo za sebe. Za to, co se stalo, si můžete sami, a nádavkem každý jeden z vás sám za sebe.

Pokud jde o Váš dotaz, je zřejmé, že je předčasný. Až bývalý statutární orgán vydá právnické osobě veškeré podklady a dokumenty, včetně povinně archivovaných účetních dokladů a písemností, můžete se začít zabývat účetnictvím SVJ za uplynulá účetní období. Že kterýsi účetní neporozuměl kterýmsi položkám ve výsledovce – to je sice možné, ale nevypovídá to nic určitého o samotném účetnictví SVJ.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.