Vložil Korky0202, 11. Říjen 2015 - 8:31

Dobrý den,

napsal jste: „Mám k dispozici veškerá roční vyúčtování.“

Mrkněte se i do jednotlivých zápisů a jejich příloh, zda to „vyúčtování“ nebylo součástí shromáždění. Standardně toto nebývá součástí vyúčtování služeb.

To, zda jste dlužník rozhodne až Soud. Výbor Vám nemůže upírat práva, i kdybyste dlužníkem byl, nemůže Vás krátit na Vašich právech na informace. Určitě jste žádnou formu dohody o uznání dluhu nepodepsal.

Samozřejmě máte plné právo se mnou nesouhlasit a souhlasit s panem Lake. Já nepoukazuji na to, zda se daný termín „fond oprav“ rozporoval či nikoliv. Ukazuji na úskalí s tím spojená, že Soud se musí zabývat tím, že pokud budete tento termín rozporovat, tak úkolem Soudu bude rozhodnout, zda dané usnesení lze „napasovat“ na nějaký §, jak jsem uvedl ve svém příspěvku.

Ohledně trestního oznámení, bych doporučil věc vyřídit nejdříve na občanskoprávní úrovni a po rozhodnutí soudu se případně obrátit na dané orgány ve věci trestní.

Jsem rád, že existují i lidé, kteří se zajímají o svá práva a nejsou pouhou hlasovací rukou na shromáždění. Držím Vám palce.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.