Vložil Magda3 (bez ověření), 17. Září 2015 - 11:39
Lukáši,

snažím se číst všechny příspěvky a věřte že pozorně. Pokud u soudu neuspěji, bude mě to stát celkem hodně peněz. Ale nějaký názor si, jaksi, udělat musím. Nebo ne? A já nevím jak si ho děláte vy, ale já hodnotím argumenty. Argumenty, které předkládá Lake jsou pro mě přesvědčivější. To je celé.

A nyní ke stylu pana Lekeho. Jednak mě vůbec neuráží tento styl. Je spíše zábavný a velmi často mě pobaví. Není vulgární. Ale chápu, že né každému sedí. Utíkat ale z diskuse a svádět to na nějaký styl, je pro mě jenom zbabělost protistrany. Když nemám argumenty, tak to svede na to, že pan Lake používá výrazy jako trol, prasečí žumpa, kouzí pšouk .

Ať si tedy právníci kultivovaně hovoří nesmysli. Pokud je pro vás důležitější forma, než obsah, pak vám to musí vyhovovat. Já budu nejspíš čekat radu od Lakeho, který mě možná nazve trolem či tupcem, ale jeho rada bude mít hlavu a patu.

Zkuste překročit svůj stín a ego a zkuste se nad poznámkami Lakeho povznést. A pak možná zjistíte, že obsah je mnohem důležitější, než forma.

Pěkný den.

Magda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.