Dodatečné schválení změny v parametrech materiálu již po jeho schválení na schůzi?

Vložil PN8, 10. Červen 2015 - 17:09 ::

Dobrý den,

na schůzi shromáždění SVJ jsme většinou hlasů schválili opravy v domě. Opravy již probíhají, ale dlažba kterou všichni přítomní na schůzi odhlasovali není typově ideální pro bytové domy, rychleji se opotřebí oproti dlažbě objektové. Objektová dlažba vhodná do společných prostor je od stejné firmy, parametry má ještě lepší, je ve stejné cenové relaci ale nemá shodné odstíny, ten rozdíl je v barvě znát. Oprava dlažby je cenově nad možnost schvalování jen v rámci výboru, tzn. 1000,–Kč na 1 byt. Nechci svolávat znovu schůzi SVJ (min. 17 dnů čekat, obvolávat časové možnosti vlastníků, rozesílat pozvánky cca. 2 dny a pak 15 dnů čekat na schůzi),na položení dlažby navazují další práce, firma nebude čekat atd.

Je možné „nějak“ dodatečně vlastníky např. obejít a nechat je podepsat dokument, kterým dodatečně potvrdí, že s novým odstínem barvy a typu dlažby souhlasí?

Je nutné obejít všechny vlastníky, kteří hlasovali na schůzi pro (80%)nebo stačí nadpoloviční většina podpisů-hlasů, poměrově dle m2 z celkové plochy domu?

Děkuji.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.