Vložil Anonymous, 11. Březen 2008 - 13:16

Vážený pane Sakale, mrzí mě, že se Vás můj příspěvěk dotkl a že jste ho nepřijal jako odlehčení s trochu humoru a s určitým nadhledem ale ani jako dobře míněnou radu s odkazem, kde najdete informace k vašemu dotazu.

Vemte prosím na vědomí, že všichni jsme se zpočátku učili využívání funkcí, které tento portál nabízí. Čím dříve si to vyzkoušíte, tím méně zde bude dokonečna se opakujících dotazů. Myslíte si, že je nějakou povinností, těch co se zúčastňují této diskuse, věnovat neustále svůj volný čas a zadarmo, kolem dokola odpovědím z kterých je patrné jediné : „Neznalost pravidel, kterými se řídí vlastnictví bytů“. „Vodění za ručičku, formou odpovědí zadarmo“ až pod nos, není lékem na „tuto nemoc“ příliš zakořeněnou ve společnosti a nevede ani ke zvýšení odpovědnosti vlastníků vyplývající „z vlastnictví“.

Dle mého názoru je lepší cestou na zlepšení uvedeného stavu „nemoci“, pomoc odkazem na zdroj informací pro vyhledání odpovědí na zde kladené dotazy. Dozvíte se přitom mnohem víc. Ano chce to čas a „Čas jsou peníze“, pro každého z nás. Někteří to pochopili a za takové odkazy i poděkovali.

Na tomoto protoru je spíše třeba si vyměňovat názory a zkušenosti v záležitostech, které ZoVB dostatečně neřeší nebo neupravuje, pokud možno bez výlevů emocí a vulgarit.

Věřím, že výše uvedené přijmete jako „dobrou radu nad zlato“, která vás nasměruje na místo, kde můžete najít odpověď na Váš dotaz ale i mnoho dalších, neméně užitečných. Teprve poté, případně sdělte svou zkušenost a opakovaně i dotaz. Přeji Vám trochu trpělivosti, „přináší růže“ a věřte, že myslím tentokrát svůj laický „výklad“ zcela vážně ale i upřimně, jako nejlepší „řešení“ pro nejen Vás ale i některé ostatní.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.