Vložil Nový přesdseda SVJ (bez ověření), 8. Červen 2014 - 11:55

Tady nejde o to, co tvrdíte (nebo tvrdil) vy, ale o meritum (podstatu) dotazu. A opakuji – ten se netýkal záloh, nebo jejich odhlasování, ale možnosti financování opravy balkónů, KTERÉ JSOU součástí bytu z FO. Tazateli jste na dotaz neodpověděl, nedal žádnou smysluplnou radu. Marně přemýšlím nad způsobem, jak vám vysvětlit, že většina tazatelů a diskutujících má konkrétní problém. A nezajímají je vaše žabomyší války a pseudoprávní výlevy. I v tomto případě se jedná o to že:

  1. již existuje FO, na kterém jsou finance
  2. nelze sehnat souhlas všech členů
  3. advokátní kancelář doporučila cestu změnou stanov.

Ani k jednomu bodu (a – c) jste se nevyjádřil, neporadil. zde je důkaz – kopie (doslovní citace vašeho) příspěvku o několik hodin dříve:

"První rada je jednoduchá: neptejte se na FO, který neexistuje.

Druhá rada je také jednoduchá: přestaňte vyhazovat peníze za nepoužitelné „rady“ advokátní kanceláře. Sokolíci neznají ani Ústavu, ani zákony platné v ČR.

Vybrané zálohy na správu domu nelze použít na jiný účel, než ten ke kterému byly vybrány. Můžete si ovšem odhlasovat vrácení části záloh všem vlastníkům jednotek. Postačuje k tomu nadpoloviční většina přítomných vlastníků na shromáždění. Vrácenou částku pak může každý vlastník použít jak je mu libo: na zájezd na Mallorku, na nákup lízátek a karamel, nebo na opravu svého balkonu.

lake" – konec citátu.

Pokud tomuto říkáte rada, tak prosím, nechám to na ostatních, aby to posoudili (pokud to nesmažete) ze své moci „všemocného“.

K vyjádřením týkajících se mého duševního zdraví, inteligence nemíním tady reagovat. Tyto výroky charakterizují spíše pisatele než adresáta.

Nový předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.