Výbor SVJ nereaguje na kontakty

Vložil Raziel-CZ, 3. Červen 2014 - 14:57 ::

Hezký den,

rád bych se zeptal, jak začít reagovat na to, když Výbor SVJ neodpovídá na emaily a členu SVJ se vyhýbá. Existuje tuším 60 denní lhůta, do kdy musí na email odpovědět. Tato byla překročena a reakce nechodí ani po připomenutí. Výboru SVJ jsem předložil konkrétně následující body.

  1. Na poslední schůzi SVJ jste hovořili o nutnosti výrazného označení firmy na konkrétním vchodě, mohu Vás požádat o napsání podrobností? K tomuto bodu jsme se vzhledem k Vašemu spěchu a neustálým připomínkám nedostali.
  2. V zápisu z 50. společné schůze výboru a KRK jste v bodě 1. uvedli, že jste mé jednotlivé body projednali, ale neuvedli ani k jednomu z nich žádné vyjádření, resp. stanovisko. Plánujete tak učinit? Nebo to bylo vše?
  3. Na 50. společné schůzi výboru a KRK jsem Vám sdělil, že nemusím být ničeho členem, abych Vám mohl vypomáhat a svoji pomoc nabídl (např. při řešení záležitosti s firmou Neuron Online, kdy jsem byl paní Tichou i ostatními ignorován). Tedy nemáte zájem?
  4. Prosím o započetí vyvěšování informací na naší opět zcela prázdné nástěnce nebo sdělení důvodu, proč se zde již žádné informace nenachází. Chybí mi zde např. zápis ze schůze SVJ či zápis z 50. společné schůze výboru a KRK. Tyto zápisy jsem nenalezl ani na zasklené nástěnce a ani na webové stránce SVJ.

Máte nějaké tipy? Nechci hned dělat dusno, ovšem situace kolem našeho Výboru SVJ, KRK a členům SVJ je tak nějak specifická, kdy si Výbor SVJ s KRK dělají, co chtějí a 99% členům SVJ našeho většího panelového domu je to v podstatě úplně jedno. Děkuji předem za odpověď.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.