Vložil 566a567, 5. Únor 2008 - 21:42

Dobrý den,

kolik je poměr těch, kdo garáž mají k těm, kdo garáž nemají? Pokud nejsou ve většině, naprosto jednoduše si napište, že žádáte na příští schůzi shromáždění projednat tuto otázku a nakonec se do zápisu uvede, na čem jste se dohodli.

Podružné měření nemají ani sklepy, a pokud nemáte kóje, tak tam klidně někdo může mít vyvedenu chladničku ze světelného orkuhu. A to je ještě větší podraz než ten provoz garáže.

Je to jen na tom, s jakou čestností xobě přistupujete. Zkuste pravidelně kontrolovat domovní elektroměr. My, když píšeme občas stav našeho bytu, koukáme i na domovní. Potom bychom viděli, kdy je spotřeba za to týdenní období vyšší a kdy ne, a kde se asi tak co děje.

Navíc je pro tento účel dobře žít tak nějak více familiérně, protože si více vidíte do talíře a z toho plyne nejen to, že se budete cítit hloupě, když byste se měli navzájem šidit, ale také by se mohlo stát, že „až se budou umývat hromadně sklepní okna“, že jiná sousedka uvidí, co má ve sklepě ten další.

A dál je to na vás, zda si napíšete do pravidel hospodaření „ban“ za to, že někdo provozoval spotřebič vyvedený ze světelného okruhu či jiným neschváleným způsobem, jednorázově mimořádný příspevěk do FO 2000,–- Kč či tak. Nápadům se meze nekladou a co si odsouhlasíte mezi sebou, to je svaté i soudu… (-:

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.