Vložil Pavel, 4. Listopad 2013 - 14:14

Ano, zápisy z výboru dáváme na veřejně přístupnou nástěnku. Rozhodně se nechci soudit se šmejdem, který neplatí, ale kterému soud přiřkne větší náhradu za poškození jeho „cti“, že jsem o dlužníkovi zveřejnil sice pravdivou informaci, ale která poškodila jeho lidská práva.

V zápisu je pouze uvedeno počet dlužníků a celková částka s tím, že si každý člen SVJ může vyžádat detail. Pokud by všichni členové měli email, tak bych velmi rád dlužníky rozepsal po jménech.

Bohužel český právní řád nadržuje dlužníkům, pachatelům trestné činnosti a jiným nežádoucím existencím. A já se nerad soudím. :-))

U nás každý rok schvalujeme dlouhodobý plán údržby, oprav a modernizace domu na 10 let. Schvalovat něco na 30 let mi v českých podmínkách připadá jako sci-fi. U nás by nikdo neměl napadat, že neví na co platí. V plánu máme i modernizace domu, i když pan lake uvádí, to co uvádí. Já jsem pouhý praktik a nezabývám se teoriemi budovanými na chatrném ZoVB. Navíc podle NOZ do správy bude spadat „zlepšení společných částí“ (§1189) a tím zase ubyde jeden nesmyslný strašák.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.