Vložil Dotaz (bez ověření), 23. Srpen 2013 - 6:59
  1. v minulosti jste užíval pro totéž → označení SVJ(1994). Čím je novela 103/2000 tak podstatná ke změně… pouze ke zmatení zdejších čtenářů (jako mne třeba) nebo má skutečný význam?

  2. cit. „…činnost ministerstva, které vyškrtalo z rejstříku tzv. „spící“ SVJ…“.
    Položen byl velmi jednoduchý primitivní dotaz: proč by mělo být podstatné v rejstříku zůstat? „Vyškrtnutím“ z rejstříku SVJ zaniká? Pokud ano – s jakými důsledky? A pokud ne – proč to zde bylo Vámi uvedeno a co to má za význam..
    věřím, že jste schopen zodpovědět i složitější dotazy…ale jestli je dotaz nad Vaší rozlišovací schopností, pak neodpovídejte. …

  3. rozumím tomu, že nám zde Vy (anonym z WEBu) předkládáte Vaše právní konstrukce a nejen Já (anonymní člen SVJ) je někdy zkonzumuje. Nerad bych ze sebe udělal u soudu hlupáka, jen proto že se budu ohánět radami kterým úplně neporozumím. Je nepochybně na mém rozhodnutí a posouzení zda jsou Vaše rady zkonzumovatelné více než jednou. Přesto jste Vy návodce, a pokud nechcete aby se Vašimi „radami“ někdo řídil, proč je zde uvádíte…? V realitě nestačí „prokázat se článkem z webové diskuse“ ale pro soud si ne-právník musí najít někoho kdo nevaří jen „z diskuse“ ale opírá se o použitelné (=ověřené z více stran) právní výklady.

    To na co mne odkazujete není z nějakýho důvodu pořádně vidět. Nemáte tušení proč?

  4. u nás má „pravdu“ VĚTŠINOU stádo. A to formou hlasování, které se promítne do usnesení. A následně pak soud co to některým našim neposlušným ofcím natloukl do hlavy. Ale Vy nejste ofce. Věřím že by jste jistě soudce pokousal kdyby Vám nedal zapravdu
    Co je v souladu s právem posuzuje a určuje soud. Takže já zde hledám spíše „někoho“ jehož právní názor mi dá jakous takous naději, že u soudu nedopadnu jako „sedláci u Chlumce“.

    Prosím vyvarujte se psaní bludů: napsal jsem, že nejsem schopen najít právníka s názory obdobnými Vašim a ne že nejsem schopen najít právníka, který by mi sdělil co je v souladu s právem.

Taky mám pro Vás něco nakonec:
Tvrdíte že KANCL produkuje vadné závěry a produkuje množství zmatenců a omylem postižených „běžných lidí“ – prosím …informujte jaké konkrétní kroky jste Vy osobně učinil pro to aby tato „nebezpečná“ a podvratná skupina záškodníků byla dopadena a rozprášena.
Informujte, zda jste třeba podal již trestní oznámení nebo cokoli… A také zda a jak jste uspěl. Já věřím, že potřebujeme člověka – lídra, co všemu rozumí, a byl v Kanadě, a proto asi není ofce, a který relevantně altruisticky poradí „skupině“ o které se mylně domnívá, že jsem Já jsem jejím reprezentantem.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.