Vložil Luciee (bez ověření), 1. Srpen 2013 - 20:12

Ferat: SVJ vím že není policie, ale jak zasahovat v takových to případech? To máme pokaždé volat policii když se nedá s nájemníky domluvit? Nebo máme řešit s městem to že tady máme ve vchodě 3 rodiny nepřizpůsobivých občanů, kteří dělají nepořádek, kravál a vyhrávají? Jak to budu dokazovat policii nebo městu? Takže ostatní lidé tady mají pak trpět, bát se?

Jandus na to se pozeptám jak to s vodítkem a náhubkem. Ale vím že v jiných DŘ to tak mají uvedeno když sem se dívala pro inspiraci.

tady jde o více věcí najednou bohužel.

  1. některé nepřizpůsobivé osoby využívají společné prostory tj. kočárkovnu ke svým účelům tudíž ostatní nájemníci nemají možnost si tam něco dát – jinak jim je to odcizeno navíc se i bojí tam chodit.
  2. co se týče hlasité hudby (na to byl třeba p. majitel upozorněn, že jeho podnájemníci takový kravál dělají a nic se nestalo). Jak se pak bránit?? To si to mám nahrávat, zapisovat a pak s tím jít k soudu??? Navíc tím trpí i má malá dcera. Nepomáhá jít ani za sousedem protože bych max. dostala po h…
  3. to se nedá nějak bránit proti těmto lidem v SVJ??? V družstvu by to bylo asi jednodušší, ale my chceme tady v SVJ klidný život a ne se bát o své životy a nechat si kazit život jinými nepřizpůsobivými rodinami.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.