Vložil lake, 6. Duben 2013 - 6:23

Víte přece, jak postupovat při nesouhlasu s výší vyúčtování. V reklamační lhůtě podáte reklamaci a požádáte o předložení veškerých podkladů nutných pro kontrolu částky.

Uveďte v reklamaci přesně den, hodinu a minutu, kdy se dostavíte do kanceláře předsedy družstva k nahlížení do Vámi požadovaných materiálů. Veškerou korespondenci veďte výhradně písemně s doručenkami. Doporučuji, abyste s sebou bral jinou osobu, která může případně dosvědčit, že Vám bylo toto nahlédnutí na místě odmítnuto.

Na ty lemply musíte vyvíjet tlak. Jsou zvyklí že jednají s poslušnými nájemci, které mohou okřikovat jak se jim zlíbí. Takže je probuďte.

Jestliže kopie dokladů mají být u předsedkyně samosprávy, pak je pouze věcí družstva, aby předsedkyni postavilo do pozoru a přikázalo jí co má dělat. Vám by pak měli oznámit jakým způsobem družstvo splní svou povinnost – to jest kdy a kde jsou požadované doklady pro Vás k nahlédnutí. Není Vaše starost prosit zaměstnankyni právnické osoby zda Vám laskavě ta lejstra ukáže. To si musí zařídit družstvo, aby jeho podřízení dělali co mají v popisu práce. Vás přece nezajímá, že jim to nefunguje.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.