Vložil 566a567, 17. Prosinec 2007 - 8:01

Dobrý den Maruško,

to jsem se opět smál. Jej, ten by asi jel. (-:

Ale já bych po tom šel asi takhle: Ostatní vlastníci to chtěli nebo nechtěli vidět?

  1. Pokud to chtěli vidět, tak pan pověřený nikam nepude (my, vlastníci stojíme ve dveřích a výbor nám v nejtenčím místě dělá zeď), dokud ty faktury transparentně nepředvede nebo nepřitáhne prachy (počítám že jste to dělali v sušárně) na prkno do sušárny a my se všichni vlastníci nesebereme a neodneseme to na poštu vrazit zpátky do fondu oprav – resp. na účet.
  2. Ostatní vlastníci to měli v …? V tom případě ani nemá cenu být ve výboru, protože stejně i když hájíte věc spravedlivou, tak nehájíte zájmy členů. Když oni to vidět nechtějí, je povinností člena výboru to rovněž nechtít vidět. Od toho si vás volili.

A že byste to chtěla změnit? Tak abyste byla opravdu fér, tak ven z výboru a to písemně a bez urážlivého obracení se zády, ale s tím, že nehájíte zájmy vlastníků, což bylo demonstrováno tím a oním.

A pak hned jako vlastník, postupně začít očkovat lidi kolem sebe, jak pan předseda nechtěl ukázat ani faktury. K tomu je hned písemnou žádostí na adresu Společenství chtějte přijaté faktury vidět, aby Vám navrhl termín a čas, kdy Vám je přinese ukázat a pokud to nesplní, tak jeďte tak dlouho na tu pilu, až to skončí u soudu. …jenže když on ten, kdo řve první, obvykle také první vyměkne a tu žalobu už nenapíše. )-:

Držm Vám palce, aby se Vám zčeřené vody srovnaly a měli jste se tam rádi!

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.