Vložil lake, 24. Leden 2013 - 16:06

Pane Votočko,
a právě proto jsou tak nutné prezidentské volby. Zejména při těchto volbách se národ štěpí, hádá, jedni vyčítají druhým, druzí zatracují třetí, volají sborově o zrádcích národa, o cizácích, o odrodilcích, o ohrožení státu z té či oné strany.

Toto velkolepé divadlo má pouze jediný účel: abychom my všichni, občané této země, byli rozděleni a rozhádáni navzájem.

Miliony občanů, plýtvající energií v žabomyších půtkách, jsou tím nejlepším, co si naši mocipáni mohou přát. Takoví občané se nikdy nespojí společně proti mocným a všehoschopným, proti tunelářům, ani proti těm mafiánům, kteří této zemi škodí nejvíce a prorostli do státní správy tak, že je nelze vyhnat.

• Mimochodem:
Věděl jste, že pro druhé kolo presidentských voleb objednali ouředníci z Ministerstva vnitra opět kompletní sady devíti lístků pro devět kandidátů? Mohl bych prostě při volbách převzít jediný lístek a do něj za plentou vepsat jedno číslo. Ale to by bylo moc levné řešení. Namísto toho se podle zákona č. 275/2012 Sb. tiskne vše znovu, protože to vyjde dráž a tím pádem se desetkrát více peněz „odkloní“ do těch správných kapes a stranických pokladen. Přečtěte si: http://zpravy.e15.cz/…navic-947297.

Takže už jistě chápete, proč se nezbytně musí zvednout DPH namísto toho, aby stát začal šetřit. Snižování výdajů není žádoucí, nebylo by pak z čeho krást.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.