Vložil Karel-IV (bez ověření), 21. Leden 2013 - 23:17

pane Krobote, ano máme jedno SVJ na 3-vchody a v každém vchodě 3-elektroměry FAKTURAČNÍ. Ani u mých známých tomu prý není jinak – v každém samostatně stojícím panelovém domě v našem celém panelovém sídlišti má vždy dotyčné SVJ (v každém jednom) jednu smlouvu a více FAKTURAČNÍCH elektroměrů.

Máte pravdu, v jistém ohledu to je na vlastnících a tedy i na mně. Ale právě proto že již nevidím co více sám mohu udělat, proto se obracím pro rady, i abych zjistil jak to dělají jinde.

Znova uvádím, že v minulosti zde padl pro mne fundovaný názor, který uváděl, že účtována mi může být pouze SLUŽBA KTEROU ODEBÍRÁM (já nevím kdo to uvedl ale nic bych za to nedal, že to byl přímo pan Lake, který ovšem nyní odpovídá tak, že záleží pouze na tom zda dosáhnu hlasováním jiného způsobu, tj. že alespoň já sám nadále nebudou patřit mezi tu skupinu okrádaných → „okrádaných“ tím, že musí platit spotřebu, kterou ani odebrat nemohli)

Že není snaha ke změně – jsem již popsal a není těžké dovodit, že ti jichž se změna této „spojité nádoby“ týká jsou tvrdě proti. Svou obavu jsem již vyjádřil – dneska je to 12× a příště to bude 100×.

Tvrdíte pane Krobote, že výbor „nepochybil“ nemá li stanovená pravidla – tedy že „konat podle práva“ znamená účtovat „neodebrané služby“ – co by jste tedy dělal na mém místě, když jste by jste již vyčerpal všechny prostředky, které já povšechně označuji za žebrání a škemrání (a i k tomu jsem se snížil!) aby Vás Výbor „konající podle práva“ zjevně podpořený nějakou „neviditelnou“ většinou neodsoudil k finanční smrti?

děkuji Karel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.