Vložil lake, 28. Duben 2012 - 21:25

Pan tpd se sám zamotává do svých odpovědí. Mudruje o tom co je podle něj „zcela evidentní“ – a přitom evidentního není v pozvánce naprosto nic a jemu také není vůbec nic jasné. Zkrátka není to pozvánka, ale hádanka: vlastníku, běž za předsedou a zjišťuj si sám co se vlastně má na shromáždění dít.

Nedovedu si představit, jak 100 vlastníků chodí jednotlivě a tahá rozumy z členů výboru. Každý ovšem může obdržet zcela jinou odpověď. Ten, který souhlasí se zateplením, dostane radu aby určitě na shromáždění přišel, že se bude hlasovat o zateplení. Ten, kdo se zateplením nesouhlasí, dostane mlhavou odpověď že se to nejspíš bude jen projednávat a že tam nemusí být. Nesmyslná a nic neříkající pozvánka přímo svádí k takovýmto manipulacím a podvodům, které jsou neprokazatelné, protože vše se děje jen ústně.

Pozvánka je naprosto amatérsky napsaná a v podstatě neříká nic o průběhu shromáždění, ani o tom, co má být na něm odhlasováno. Máte neschopný výbor a neschopného předsedu, nebo to dělají schválně.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.