Vložil tomassovak, 20. Duben 2014 - 23:28

Myslím si, že by se slušelo uvesét. Reklamuji teplo a teplou vodu. Ostatní info patřilo na všechno.

Nevíte jak docílit zohlědnění vlastního zdroje vytápění v SVJ? Lze podle vyhlášky chápat odpojený i když jsou ventily a kohouty uzavřené? Dle sbírky 372/2001 Sb. §6 odst. 1 nelze stanovit spotřebu s vlastním zdrojem nebo výměníkem takže se provede výpočet s náklady 40% UT a 60% TUV.

Nechápu limity 60% a 140%. Proč někdo uplatnuje +40 tj 140% a –25 tj 75%. V čem je to nezákonné? Artav to považuje za správné. Výklad je různý. Snad se mylně domnívají že je to interval že? Ale přitom je to limita mezní hodnota odpočtu od základu jestli jít nad základ

Když jsem to řekl správci objektu tak nemám míchat jabka s hruškami! Pryč s politikem! Reklamce neuznávají. Nevím kdo to podepsal pane Franto ale můj otec ne! Ten na SVJ brojil až ho zažalovali. Nechtějí mi dát smlouvu bych věděl kdo dle vyšeho vyjádření podepsal tak nevýhodnou. Zda-li opravdu je vtom Ista tak nevině. Výbor tomu nerozumí divil bych se ale určitě jím to dlala podepsat a výbor neví co to vůbec je. Přitom to poškozuje vlastníky. Perlička to by ani nemohl shválit výbor.Ale stejně se tak stalo. I když shromáždění má nad 100 tisíc může uzavírat smlouvy přesto se tak stalo. Protože to nikdo z rodičů to nepodepsal!

Můžete mi pane franto poslat ti Ista-limity již nejsou na disc.google.com dostupné.

Společenstí a výbor si dělá co chce. Přitom se domnívám že žaloba byla podaná přečastně a neuděla jím souhlas shromáždění. Mají plnou moc od výboru. Vymáhání za UT a TUV v bytové jednotce. Korekční jednotky účtovany taky neměli. Jak to dobře chápu. Protože správce objektu měl potrestat SVJ nebo být projednán přestupek. Kvůli neřádnému vyúžívání. Nic z toho. Výše záloh a splatnost taky.

Každý si dělá podle selského rozumu. Ale když máme Tč instalovené na obvodové zdi. Tak po pěti letech vás nabonzuji na stavební úřad. Hlavně že úřad schválil zateplení budovy bez souhlasu všech. Domnívám se že změna a vzhledu barvy na trojbarevné. Kdežto se i změnily podíly při zateplení pláště budovy. Došlo ke zhodnocení tj bezdůvodné obohacení že?Začli nyní s projektem na vlastní kotelnu. Taky bez souhlasu všech. Přitom jsme ještě tři zákonní dědici. Zvláštní co?

Teplo od SVJ je drahé a prostě když nemáme dostatek financí. Málo to hřeje kvůli tomu že jsem nemocný. To je omezování co? Může nám to někdo zhatit ty čerpadla? Někdo z výboru neakceptuje uzavřené ventily že nemůžpu obstát. Pouze ve stavebním řízení a se souhlasem společenství se můžeme odpojit a souhlasným stanovisekm enerické koncepce a životního prostředí.

Vytápení přes CZT není hospodarné ani s vlastní kotelnou. Návratnost investice z čerpadlem je lepší protože to bere teplo ze vzduchu. To je ten problém s korečními jednotkami.

Pokud nejde k dohodě bude se mnou a zbytku rodiny veden soudní spor po otci: Kvůli oprávěnosti korečních jenotek.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.