Vložil J1 (bez ověření), 1. Únor 2012 - 21:41

Vyjadřoval jsem se špatně měl jsem psát o obnovení likvidace:§ 75b (1) Jestliže se po skončení likvidace společnosti zjistí dosud neznámý majetek nebo se objeví potřeba jiných nezbytných opatření souvisejících s likvidací, rozhodne soud na návrh státního orgánu, společníka, věřitele nebo dlužníka o obnovení likvidace společnosti a jmenuje likvidátora. Po právní moci rozhodnutí zapíše rejstříkový soud do obchodního rejstříku, že došlo k obnovení likvidace společnosti, a osobu likvidátora. (2) Jestliže se zjistí dosud neznámý majetek po výmazu společnosti z obchodního rejstříku, rozhodne soud na návrh státního orgánu, společníka, věřitele nebo dlužníka o zrušení zápisu o jejím výmazu a o obnovení likvidace společnosti nebo o jejím vstupu do likvidace a jmenuje likvidátora. Po právní moci rozhodnutí zapíše rejstříkový soud do obchodního rejstříku, že došlo k obnovení společnosti, že společnost je v likvidaci, a osobu likvidátora. (3) Ke dni zápisu do obchodního rejstříku podle odstavce 1 nebo 2 sestaví likvidátor zahajovací rozvahu. Ustanovení § 68 odst. 8 se nepoužije.

Tedy pokud by nastala tato situace, kdo bude předkladatelem dokladů např. 5 roků zpět, když si je bývalý předseda výboru družstva, bývalý předseda výboru SVJ, který odstoupil z funkce předsedy výboru a člena výboru SVJ a veškeré dokumenty sebral, ponechal jen ty výše citované a o ostatních prohlásil, že je skartoval.

Nechápu, proč hned mluvíte o policajtech, atp. , jde jen o obyčejné obavy a dopátrání se nějaké řádné odpovědi. Pokud nejste schopný připustit možnosti obnovení likvidace, pak nám nemůžete poradit.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.