Vložil lake, 20. Červen 2011 - 4:58

Není tomu tak. Pouze NĚKTEŘÍ ouředníci NĚKTERÝCH stavebních úřadů porušují zákon. Jiní nikoliv. Viz namátkou tři citáty z tohoto portálu (další jsem líný vyhledat):

Vložil Anonymous, 11. Březen 2009 – 16:26
Při žádosti na stavební úřad o povolení po nás úředník chce, aby žádost o stavební povolení podepsal každý vlastník bytu. Přitom jsme k žádosti o povolení dodaly hlasovací arch a zápis ze schůze SVJ. Na úřadě nám bylo sděleno, že musí být podpisy všech vlastníků.
 http://www.portalsvj.cz/…i-povoleni-0
Vložil Radka (bez ověření), 30. Březen 2011 – 11:30
Chtěli jsme zateplit náš činžovní dům. Dva majitelé z deseti nesouhlasili. Jelikož nás byla většina pro, začali jsme vyřizovat úvěr. Všechno šlo v pořádku, až do té doby než nesouhlasící majitelé napsali své vyjádření a nesouhlas bance a stavebnímu úřadu.Okamžitě nám bylo vše zamítnuto s důvodu že hlasování na schůzi SVJ je pouze formálního charakteru. Takže buď dohoda všech, nebo nic.
 http://www.portalsvj.cz/…i-jednoduche
Vložil 1Raula, 7. Červen 2011 – 7:55
My jsme podali o stavební povolení v březnu a ještě ho nemáme. Pro hlasovalo 88% vlastníků. Jde o rekonstrukci balkonů. Stavební úřad po nás ale chtěl souhlas 100% a to tak, že se museli podepsat a souhlasit naprosto všichni vlastníci, manželé jednotlivě.
 http://www.portalsvj.cz/…ebnim-rizeni#…

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.