Vložil Markéta Vaníčková (bez ověření), 13. Červen 2011 - 17:44

Dobrý den, předem se omlouvám, že řeším soukromé záležitosti majitelů bytových jednotek na portálu SVJ – v diskuzi jsem byla již upozorněna, že to nemá s SVJ nic společného. SVJ máme založené měsíc, takže pořádně nevíme, čím se máme zabývat nebo ne. Snažíme se vyjít majitelům bytových jednotek vstříc a najít řešení. Co se týče citace smlouvy, uvádím následující:¨

3.4. Dále je předmětem převodu mezi Prodávajícím č. 2 a kupujícími pozemek p. č. 701/… o výměře 11 m2 v katastrálním území a obci …, okrese Brno-venkov, vymezeným geometrickým plánem, vyhotoveným a ověřeným úředně oprávněným zeměměřičským inženýrem Ing. ..... Brno, jehož kopie tvoří nedílnou součást této smlouvy.

3.5. Dále je předmětem převodu mezi Prodávajícím č. 1 a kupujícími parkovací stání zbudované na pozemku p.č. 701/… v katastrálním území a obci …, okrese Brno-venkov, vymezeným geometrickým plánem č. č. …, vyhotoveným a ověřeným úředně oprávněným zeměměřičským inženýrem Ing. … Brno, jehož kopie tvoří nedílnou součást této smlouvy.

Takže máte pravdu, mé sdělení bylo nepřesné – koupili jsme si pozemek, na kterém ale stavební firma zbudovala parkovací stání a to bylo také předmětem převodu. Parcely parkovacího stání (pozemků) jsou zaneseny i na katastrální mapě – takže jsou to dle mého názoru majetky majitelů bytových jednotek.

Já Vám děkuji za ochotu, nechci zde vyvolávat nějaké negativní reakce, že zde řeším věci, které SVJ řešit nemá. Asi raději budu studovat zákony, než budu někoho obtěžovat. Ještě jednou díky.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.