Vložil jardaparda, 9. Květen 2011 - 10:17

Nick lake se ukázal být dobrým politikem, dal příklad, který naprosto nijak nesouvisí s probíraným tématem, je navíc demagogický (http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/demagogie), a myslí si, že jsme idioti, že si toho nevšimneme.

Nicméně: Výsledkem je, že si tazatelka vybere a možná už vybrala z těch dvou názorů. Patrně, kdyby bylo ve stanovách, aby jejich prádelní šňůra měla barvu "zapadajícího slunce za horizontem v elevačním a azimutálním úhlu středně propečeného rajčete hozeného po eliptické křivce potápějícího se ocasu nedonošeného nosorožce", protože "pan předseda totalitního sdružení mladých se jednou na zápraží dloubal v nose, a to co vypadlo, hodil na papír jako bod do stanov" (dobře si vědom v mnoha domech oblíbeného faktu, že hlasované cokoliv, natož ošklivě dlouhé stanovy, skoro nikdo nečte, a ti co ano, jsou předsedoví služebníčci a kamarádíčci), asi by se nad tím více zamyslela.

Ale to je její věc. Jiní by takový nesmysl, vůbec se daného paragrafu zmíněném nickem lake netýkající prostě neřešili, případným připomínkovačům v domě argumentovali, a po opakování jejich blábolů a pochopení jejich cest a spojení synapsí mávli rukou, a prostě je ignorovali. A dokonce i výbor by si poklepal na čelo, co to kdo řeší za [prosté slovo].
Každý svého SVJ strůjcem.

Mimochodem, měl jsem pravdu. Dle nicku lake je změna vzhledu domu i nabarvení stoupaček.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.