Vložil lake, 15. Prosinec 2010 - 9:35

Syslusi,
jenže ona to JE kovbojka. Tomáš má v bytě teplotu 14 stupňů a malé děti. Představenstvo či výbor tento problém zřejmě neřeší. Jinak by se pan Tomáš nemusel ptát uprostřed zimy zde na tomto portálu.

Poradil jsem mu, aby podal reklamaci - což ještě neudělal, takže odpovědní na věc kašlou. Nechají ho aby mrzl a běhal od souseda k topenáři. Do jara času dost, ať si to nějak vyřeší sám ...

Radím mu, aby postupoval tak, jak se v takovém případě posstupovat má. Teprve po průkazném doložení teplot v bytě a podání reklamace se věcí začnou zabývat vážně. Jestliže Tomáš postraší představenstvo pomocí ČOI nebo SEI, možná začnou opravdu kmitat. Pak teprve dojde na technické podrobnosti problému.
----------------------------------------------------------
Stejné to bylo, Syslusi, v případě paní Anny v jiném vláknu: podávala reklamaci svého vyúčtování podle vyhlášky 372/2001 Sb., ale Ty jsi jí radil, jako by byla předsedkyní výboru SVJ (které v domě nemají) či členkou představenstva družstva (přitom Anna vůbec není členkou družstva), o postupu družstva vůči jejich subdodavateli podle Obchodního zákoníku. Vnímej komu co radíš a jaká je jeho situace.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.