Vložil Alenka Malá (bez ověření), 14. Říjen 2010 - 16:54

Z mého pohledu je pan Lake především právní poradce zdarma. Zkuste jít s jakýmkoliv problémem k nějakému právníkovi. Uvidíte, kolik si za své posouzení a následný závěr řekne. Já to absolvovala několikrát a stálo nás to nemalé peníze.

Co se týká formy, jakou pan Lake odpovídá, dá se to shrnout do formulace „je to svéráz.“ A v tom to je. Průměrní lidé totiž takoví nebývají, ale také nemají tolik znalostí a potřebný přehled. Když se podíváte kolem sebe, tak lidé, kteří znalostmi oplývají povětšinou bývají jaksi jiní. Kvalitní doktor Vás při vyšetření klidně sprdne na tři doby, ale je to machr a nakonec Vás vyléčí. Učitel, co vypadá jako bezdomovec nejvíc děti naučí a tak dál. Tito lidé nadaní něčím víc vůbec nepotřebují druhým pochlebovat nebo je jakkoliv šetřit. V jednom filmu zazněla na jejich adresu docela výstižná formulace: „A co s nimi – no nechat je v klidu dělat, protože takový lidi jsou vzácní a je jich proklatě málo“

Co se mě týká, nemám s panem Lake kromě toho, zda mám skloňovat jeho jméno, žádný problém. Když mi něco není jasné, klidně se ho zeptám a on mi klidně odpoví. Že mi při tom neskládá poklony vůbec neřeším. Samosebou, že mám dost často vztek a nutkání s ním polemizovat, ale co z toho, když má v 99% stejně pravdu.

Vážení přispěvovatelé, přestaňte řešit pana Lake a spíš se soustřeďte na probírané problémy. Stejně všichni čekáte, co vám na to řekne právě on.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.