Vložil Štěpánka (bez ověření), 18. Září 2010 - 21:20

Jste prostě nepoučitelná. Asi je naprosto zbytečné Vám cokoli vysvětlovat. Prostě si povedete svou a hlavně nepřiznat, že jste se spletla.

Ano, toto vlákno jsem, myslím, četla. Jestli se nemýlím, šlo tehdy o to, že pan lake byl proti odpojení od centrálního vytápění (tuším příspěvek s pohádkou), kdežto Vám se to po delších peripetiích podařilo a jste takto spokojená. A co? I pokud se pan lake mýlí, Vám se to snad nikdy nestalo?

PS: další vlákno, kde napadáte pana lakeho, které jste za tímto účelem založila: http://www.portalsvj.cz/…etr-pro-lake#…

Do tohoto vlákna odpovídám, neboť v tomto vláknu jste mi odkazovala odpověď. Jsem zvyklá odpovídat v místech, kde jsem zmiňovaná. U mnou odkazovaného vlákna by to bylo jaksi mimo mísu. Déle se tomuto tématu, resp. Vašim výlevům, opravu nemíním věnovat, zbytečný čas a jak jsem řekla již v předešlém příspěvku, tento portál by měl řešit záležitosti týkají se SVJ ne sloužit jako „zábavný“ chat pro pár jedinců, ke kterým se rozhodně nemám v plánu přidat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.