Vložil AnonymousXXX (bez ověření), 30. Srpen 2010 - 16:40

Protože neexistuje žádná možnost, jak výbor kontaktovat. Vy v domě výbor znáte, ale jak ho má znát člověk z ulice, který se ani do domu nedostane bez zprostředkovatele realitky?

A za další jsem věřil tomu, že když je ve smlouvě závazek prodávajícího, že na nemovitosti není žádný dluh, ani on že nemá žádné dluhy, a že když se nějaký dluh objeví, on ho zaplatí, tak to tak je. Opravdu mě nenapadla finta, že dluh za nemovitost je na nějakém abstraktním SVJ. Vím, je to moje chyba. Ale zároveň se mi nechce zdát, že by to tak bylo úplně v pořádku.

Ano, z vašeho pohledu možná je. Ale když dáte za byt dvě mega, vezmete si hypotéku a pak zjistíte, že musíte splácet dalších 200.000 úvěr za dům, který se tváří, že žádným úvěrem není, je to dost něpříjemné.

Kdyby vám někdo prodal třeba za 500.000 auto, které má hodnotu 500.000 a vy byste následně zjistila, že musíte ještě zaplatit 100.000 bance, pěkně 650 korun každý měsíc dalších 15 let, jak by se vám to líbilo? Vzala byste můj argument „buďte ráda, že máte krásné naleštěné auto za 650 korun měsíčně a nestěžujte si“?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.