Vložil lake, 24. Únor 2010 - 22:56

Děkuji panu AnonymousX za citáty. Nad příklady se vždy lépe diskutuje.

"Pan 'Anonymou P.L.' zde předvedl příklad neschopného člena výboru ..."
Snad bude nejvhodnější přečíst si co bylo [ v onom vláknu ] vlastně napsáno a kteří diskutující se snažili konstruktivně pomoci tazatelce.
-------------------------------------------------
"Je zajímavé, kolik blábolů jsou schopni nakupit v této diskusi ti, kdož ..."
To ode mne opravdu nebylo pěkné. Omlouvám se alespoň takto.
-------------------------------------------------
"Většina čtenářů to chápe."
Tuto naprosto nevinnou větu jsem použil vůči neukázněnému diskutérovi, který v MÉM vláknu na téma [ Test: Jak schopný je váš výbor? ] trval na tom,že chce "tady a teď" diskutovat o pronájmu společných částí domu. Upozornil jsem jej, že jeho téma je off-topic (porušení Netiquette) a požádal jsem, aby si k tomu otevřel jiné vlastní vlákno.
Mimochodem: tu diskusi o pronájmech nikdy neotevřel. Některým účastníkům nejde totiž o získání informací, nýbrž o to, aby způsobili v diskusích dostatečný rozruch.
-------------------------------------------------
Další přispěvatelka mne rovněž kritizuje; vzpomínám si proč. Když jsem napsal o rozúčtování vody podle vyhlášky 372/2001 Sb., opravila mne citací z té části vyhlášky, která se zabývá rozúčtováním tepla. Po mém upozornění na omyl (včetně citace a příslušného paragrafu) přidala pak další, ještě rozsáhlejší příspěvek se stejnou chybou.
Poslyšte, nikdo nezná vše. Ale pokud diskutující mne a ostatní bez zaváhání poučuje, aniž se pokusila přečíst si celou vyhlášku č. 372 (pouze 3 stránky, 9 paragrafů i s podpisem ministra), pak si zaslouží odpověď typu [ Pro M. opět ].

Nakonec už jen toto: Tazatelům se snažím poskytovat odpovědi podle svých znalostí. Těm, kteří diskutují pro diskusi samu, nebo poučují bez znalosti věci, zatemňují co bylo řečeno a pletou neznalé tazatele, možná i v budoucnu odpovím příkřeji.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.