Vložil Kazlepka (bez ověření), 9. Květen 2009 - 11:03

Ano logicky je tento usedek platny nikoliv vsak nutne pravdivy. Prava nestuduji, logiku jsem vsak mel. Opravte me pokud se pletu.

Podle me a snad i podle zakona se zvirata urcite deli na nejake skupiny. Napr. uzitkova, domaci, exoticka atd. Pokud ano urcite je nekde vymezeno, ktere spadaji pod vec, ktera musi byt urcitym specialnim zpusobem hlidana, evidovana a chranena a nektere jsou povazovany za vec se kterymi muzete libovolne nakladat ve smyslu vlastnictvi nikoliv ve smyslu chovani se k temto tvorum hrube atpod). Pokud je tomu tak verim, ze pravni rad k temto vecem prihlizi a tak vam nedovoli poridit si do bytu napr. ono zminovane kuzle.

Nemam rad diskuze tohoto typu, kde se jeden predhani pred druhym jen aby ukazal, ze vi neco vic. Slo mi jen o radu, kterou mi nastesti dal p. Matejka a to jestli je laik nebo pravnik je mi docela volne. Zkuste se nekdy zamyslet jestli by cas straveny otravovanim lidi v diskuzich neslo vyuzit lepe at uz ve vas prospech nebo ve prospech tech co by vasi pomoc uvitali.

S pozdravem Radim Kazlepka

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.