Vložil rivr, 7. Srpen 2011 - 15:56

cit.(): „…konečný spotřebitel má právo na veškeré informace, potřebné ke kontrole rozúčtování…
…Lze diskutovat jedině o tom, zda poskytnuté údaje mají či nemají být anonymizovány (tedy zda jméno či číslo bytu v seznamech má či nemá být nahrazeno tak, aby nebyla možná identifikace konkrétní osoby ani konkrétní jednotky)…“

Tak buď mají být poskytnuty veškeré nebo jen některé. Obojí najednou nelze.

A proč by vůbec měla být vedena diskuze o anonymizaci určitelnosti místa náměrů a odečtů pokud se to má předat spoluvlastníkům v rámci SVJ ?

  • §7/2f v372 neuvádí selektivně, že by spotřeba neměla být lokalizovatelná. Připustím li, že to má nějaký hlubokomyslný důvod (i když mne nenapadá jaký) – k čemu by anonymizovaná informace byla dobrá?? Člen Výboru má informace veškeré a neČlen Výboru jen své vlastní … takže jsme si Vlastníci všichni rovni … ale někteří jsou si rovnější.

    Podle mne jediný důvod který Výbory a Správce vedou k uvedeným obstrukcím může být zřejmě chybějící vědomosti o správném postupu nebo hůře selektivní zvýhodňování některých Vlastníků a obstrukce pak mají zajistit aby Vlastník nebyl schopen identifikovat tyto problémy nebo jen s velkými potížemi (hrozbou ČOI,SEI,soudy apod.) a aby proti nim nemohl účinně zasahovat.

rivr

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.