Vložil Bukovsky, 23. Únor 2009 - 16:05

Tohle je zajimava problematika. Je to trosku administrativne slozitejsi, ale vsechno jde… Ovsem nevyhnete se podmince 100% souhlasu vsech spoluvlastniku (§ 17/3 ZoVB). To, jestli bude katastru postacovat smlouva o vystavbe, ktera bude fakticky dodatkem k prohlaseni vlastnika nebo katastr bude chtit abyste vyhotovili i nove prohlaseni radsi zkonzultujte s prislusnym katastrem. Na tomto useku porad plati, ze nas urednik nas pan a kazdy katastr si dela tyto veci po svem…

Osobne si myslim, ze dle zakona by mela stacit schuze, kde odsouhlasite text smlouvy o vystavbe, jedna smlouva o vystavbe podepsana vsemi a v ni sikovne formulovane kupni smlouvy s odkladaci podminkou.. Soucasti smlouvy o vystavbe je i zpuspob financovani stavby, takze dle meho nazoru lze zahrnout i financni vyporadani pro koupi.

Podily si samozrejme musite prepocitat sami, ale nemel by to byt takovy problem, kdyz uz mate existujici prohlaseni. Tu uberete, tam pridate…Na katastru na to maji nejaky SW program, ale jen pro svoji kontrolu, Vam to neprepocitaji..

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.