Vložil Hadma (bez ověření), 9. Únor 2009 - 21:30

V prohlaseni vlastnika je uvedeno jednak spoluvlastniky podil za byt, v cemz neni problem, klasicky vyjadreno m2 bytu/soucet velikosti vsech bytovych jednotek, potud je to presne podle zakona a logicky, tento „prvni“ podil ma kazdy.

Pak lide, kteri k bytove jednotce maji garazove stani, jak jsem uvedla, ve stanovach zapsano jako vyhrazena spolecna cast (teda jen pro lidi se stanim), maji „druhy“ spoluvlastnicky podil, ktery je opet vyjadren m2 bytu/celkovy soucet bytu, ke kterym je prirazeno parkovaci stani a tady mi to prijde uz dost nelogicke.

Tudiz lide s malym bytem plati vesktere poplatky male jak za byt-spoluvlastnicky podil a pak jeste plati veskere poplatky male za garazove stani a ty s velkym bytem naopak plati dvakrat jak mourovaty, prestoze garazove stani ma kazdy stejne, tedy nekdo ma veskere naklady na garazove stani 200Kc a jiny naopak 500Kc. Bohuzel toto prohlaseni vlastnika bylo casti kupni smlouvy od developera, me se jedna o to, zda to neni spatne a zda by to nebylo napadnutelne. Dekuji Hadma

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.