rozhodl, že mimořádný úklid bude považován za údržbu budovy a bude jej hradit z fondu oprav

Vložil Laro (bez ověření), 29. Únor 2024 - 21:06 ::

Cit “Výbor SVJ dále rozhodl, že mimořádný úklid bude považován za údržbu budovy a bude jej hradit z fondu oprav. Předmětem záloh se tedy stane pouze běžný ukliď, což reprezentuje navýšení o …”

Tedy aby nemuseli nyni moc zvysovat zalohy, protoze to zadny z vlastniku az na 2 priznivce vyboru neodhlasoval a protoze (pricina) si vybori nasli firmu o 100% drazsi nez predeslou, sice to prejednali uz v roce 2022, no tak to dnes – nyni (kdyz jim nevychazeli penize*) vykoumali takhle – napadlo mne, zda timto zpusobem hradit “jednou rocne umyti par okenek na chodbe za 6500” ze slavneho FONDU OPRAV nemuze byt trochu srandovni?

Pro mne je to echt nevyhodne, kdyz mam ten z nejvetsich bytu :-) “vydelaji” na tom male byty.

Nemohlo by se to nahodou hradit z vlastni spravy? :-)) Nebo jim to uplne shodit ten nesmysl ze je to protipravni a podle jakeho paragrafu? Rad bych to alespon hradil stejnym dilem na kazdy byt kdyz uz … ;-))

  • asi se ptate jak to ze neumeji pocitat, ze na “manko” prisli po 2 letech ? Jo holt odbornici, jeden judr, druhy ing a treti elektrikar… vetsinou tedy uz v duchodu. Typicke je, kdyz date jako nebydlici protinavrh, no tak se na vas vsichni sesypou jak vosy…

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.