Vložil Justitianus, 4. Březen 2024 - 13:51
  • „Mne tam pořád chybí, jak již jsem uvedla, nedoplatek/ přeplatek za služby celkem dle §7/3.“

Fantazírujete! Žádný celostátně určený předpis neukládá poskytovateli služby, aby ve vyúčtování uvedl jakýsi „nedoplatek/pře­platek celkem“.

Podle § 7/1 platí, že „skutečnou výši nákladů a záloh za jednotlivé služby vyúčtuje poskytovatel služeb příjemci služeb“.

Již první vyúčtování bylo z tohoto hlediska řádné a nedalo se mu nic vytknout. Obsahovalo přece skutečnou výši nákladů na jednotlivé služby a skutečnou výši (poskytovatelem přijatých) záloh za jednotlivé služby. Ale to už jsem Vám napsal dřív. Kterému písmenu, nebo kterému slovu z toho jste neporozuměla?

  • „Staré neuhrazené zálohy tam již vůbec nemají co dělat!“

O tom se nebavím. To jste měla napsat rovnou do úvodního dotazu. Proč to vytahujete teprve teď jako králíka schovaného v klobouku?

  1. Napřed jste o jednom papíru tvrdila, že je to Vaše vyúčtování, a zatajila jste že ve vyúčtování jste dostala další papíry s dalšími údaji.
  2. Teprve teď dodatečně uplatňujete jako úplnou novotu argument o nesprávné výši částek zaplacených záloh ve Vašem vyúčtování??? To jste měla sdělit na samém počátku.

V této diskusi končím, protože jste dvakrát zatajila podstatné skutečnosti. Nebudu tu komunikovat s někým, kdo mne tahá za nos.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.