Vložil Ujasnil (bez ověření), 11. Červenec 2023 - 2:28

„Tazatelka Lucie nemá žádný důvod to před kýmkoliv obhájit. Na její právní postavení a údajný nárok to nemá naprosto žádný vliv.“ (Vložil Justitianus, 10. Červenec 2023 – 17:19)

Z protiprávní činnosti neplynou žádné nároky ani není možné protiprávní činností argumentovat. Předsedkyně se tak správně zabývá otázkou, zda instalace jednotky provedená tazatelkou byla v souladu s právem. Pojišťovně tazatelka protiprávnost své činnosti patrně zamlčela. Nelze vyloučit, že i toto představuje další protiprávní činnost tazatelky (pojistný podvod). Další dosud neujasněnou věcí je, na jakém právním základě pojišťovna s tazatelkou vůbec komunikovala, v jakém vztahu je tazatelka k pojišťovně.

„„Pokud se rozhodnete pokračovat v nároku na spoluúčast SVJ …“ Plácáte nesmysl. Nárok na spoluúčast vznikl pojišťovně.“ (Vložil Justitianus, 10. Červenec 2023 – 17:19)

Jistě. A tazatelka požaduje částku právě ve výši spoluúčasti a je jí lhostejné, kdo jí uvedenou částku vyplatí. Všem je to srozumitelné, pro Justina je to třeba podrobně ujasnit.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.