Vložil Maslo (bez ověření), 22. Duben 2023 - 5:03

1/ Mam celkem unikatni vec (firmware upraveny na zakazku), ktera by tohle prozvoneni umela s jedinou 1 simkou (s povolenou funkci Konference), tj. prijme na 1 simce hovor a sestavi na te same simce druhy paralelni hovor s CLIP cislem SIM v GSM brane. Myslim ze ma list na 15 nebo 30 povolenych volajicich svych… spotreba elektriny jen 1 watt/12V. Uprava z tech 15 pozic allow clipu by stala customizaci fw (to bych delal tak za 3000$ :-) anebo allow all (kazdy kdo zna cislo, by se dozvonil).

Za tuhle hw sw vec na klic bych chtel 9000,– platbu predem (hw a nastaveni) pokud bych si nasel cas a to hw. Je to rock stable ne jak kdyz to udelate na androidu (nestabilni).

2/ Dale se tu vec muzete pokusit udelat s vice kanalovou branou, mam na 4 sim za 8000,–, staci osadit 2 (jedna prijme druha zavola), ta moje ma take opet asi 15 pozic na allow volajici cisla.

1 i 2 by se daly pouzivat soucasne i jako sms voip brany pro hovory pro callcentrum.

3/ Pripadne s libovolnou branou a volat (prozvanet) budete na cislo treba SIP VOIP ustredny (musite k tomu provozovat nejake voip prichozi cislo a zaridit autentifikaci prichozich)…

I na to bych nasel hw a poskladal sw a free service reseni, spotreba tak 6 wattu. Cena tak 4000,–

4/ Samozrejme to pujde postavit i pomoci linuxu a 3G usb donglu.

Pokud vam do vrat daji i pevnolinkove cislo (nebude jim divny ze chcete volat z pevny lajny), tak by to slo realizovat i odorikem, for free.

Posledni moznost je spoofnout cislo (tedy volat s clip libovolneho cisla) ale to tu nebudu popisovat jak se dela :-) Za me nejjednoduzsi je se domluvit a pridat v baraku vice cisel, pripadne moznost 1).

Jo a ty vrata se otviraji casto tak, ze nekde v RJ je skryty tlacitko, takze borec (airbnb host) ma nekde podle navodu skryty klicek vejde dovnitr zmackne tlacitko otevre se vrata a vjede…

Ps: Pokud by nekdo chtel placeny reseni 1–3 viz vyse, tak tady nechte cislo volby a svuj kontakt, pohledam moznosti.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.