Vložil P. Paluška (bez ověření), 20. Únor 2020 - 19:29

Laky jak má vypadat výpovědní proces?

Proces výpovědi se skládá s prostého zaslání výpovědi, dodavateli, kterého už nechcete. To je celé. Příjemce této výpovědi to má vzít na vědomí a udělat potřebné kroky s tím související. To především znamená, zajistit demontáž již nepotřebných indikátorů a zaplombování odpojených radiátorových přípojek. To je zcela normální standardní postup. Co ale udělal příjemce naší výpovědi? Zmuchlal ji, hodil do koše a začal dělat obstrukce ve stavebním řízení. To je podle Vás proces, řádného vyřízení formalit? Ne není!!! Výbor společenství jednoduše zneužil své funkce k bezdůvodné šikaně. Prohlašuje nás neustále za příjemce služby, ačkoliv služba byla vypovězena, tudíž právně ukončena.

Samozřejmě, když uzavřu smlouvu se dvěma dodavateli, a budu jejich řádným příjemcem, to znamená de-iure i de-facto, budu platit oběma dodavatelům. Tento případ to ale rozhodně není.

Ještě jednou i pro Vás to shrnu ve třech větách. Žalobce uplatňuje svůj „nárok“, oproti naší údajné protiprávní činnosti při odpojení. Soudy ale nepřijaly řešení, které by tuto naší údajnou protiprávní činnost zarazilo. Soudy přijaly řešení, které nám ukládá za povinnost, strpět trestnou činnost žalobce, který nám podvodem vyrábí fiktivní dluh!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.