Vložil Čmuchal (bez ověření), 20. Prosinec 2017 - 19:32

„…Můj způsob rozúčtování je v naprostém souladu s legislativou…“

Otíku, neblábol nesmysly.
§ 8 odst. 1 zákona č. 67/2013 Sb.
Na základě písemné žádosti příjemce služeb je poskytovatel služeb povinen nejpozději do 5 měsíců po skončení zúčtovacího období doložit příjemci služeb náklady na jednotlivé služby, způsob jejich rozúčtování, způsob stanovení výše záloh za služby a provedení vyúčtování podle tohoto zákona a umožnit příjemci služeb pořízení kopie podkladů
Tak tolik ZÁKON. Takže je jasné, že chci vědět (a nejen já) zda si titul „ing“ zasloužíš, nebo zda jsi si ho koupil v Plzni. Ano já chápu, že si algoritmusek hojdáš a foukáš, že to je tvoje díťátko a že ho nikomu nechceš dát, OK.

Ale v tom případě si honech pro sebe, vkládej si ho pod polštář a NEOTRAVUJ nás tady s ním. My taky máme EXCEL a taky umí spočítat že: (přemrzlé brambory)+(šťo­vík)=(blechlem­st) resp. že
(chybné vstupní náměry)+(tajemný Otíkův algorytmus)=(šlichto-rozúčtování).

Já mám též svůj algoritmus ale vím, že ačkoli jde o „můj boží algorytmus“ jenž je výsledkem mé sebeonanie s tím jak všechno krásně spočítá a barevně podbarví, tak VÍM, že nepřesvědčím nikoho v SVJ aby se utkal se správcem, který zase vládne „svým božím algorytmem“ a rozhodně se kvůli tomu nejen nepodělá ale ani ho nebudou ofce kvůli tomu měnit (jak správce tak algoritmus) a ani správce nebude tlouct hlavou do země a žadonit abych mu s mým „algorytmem“ povolil pracovat.

„…Pokud by někdo chtěl po kterékoliv rozúčtovací firmě…“

Ano to máš úplnou PRAVDU. Algoritmus resp. způsob rozúčtování tepla je třeba žádat po poskytovateli služeb (služba dodávky tepla) a tím je SVJ, ty trumpeto. Pitomé námitky, že SVJ „algoritmus“ nemá a nevlastní je pouze a pouze chyba těch dementů, kteří hačají ve statutárním orgánu SVJ a doufají že stačí pobírat odměny a že jim nic nehrozí.

Ono to bohužel ve většině ofčínů stačí, protože stačí na ofci zaštěkat, ofce se pos..e. Pokud je to po.....é ofci dovoleno, kalupem se pak zařadí do stáda a doufá, že se časem na její drzost zapomene. Jenže jsou i ofčíny kde se „ofce“ nepos…e a tam bys ten svůj „algorytmus Černýho Otíka“ dodávat nemohl.


„…Stále platí, že zájemci o můj program si mohou …“

Jen pomatenci, by mohli chtít tvoje EXCEL-tabulky o kterých nidko nechápe, proč neprotestují, když do nich cpeš chybné vstupy. Tys neporozuměl panu VIPA-Patočkovi, přeci ti sdělil: chybná čísla semletá tvým božím algorytmem, řádně náklady na teplo nerozdělí i kdyby čert na koze jezdil…

Takže, užs nám to tady povykládal naposledy asi? před rokem a už před lety jsem tě s tvými kydy poslal do p..... Nevzpomínáš si náhodou?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.