Vložil clauvestr, 26. Listopad 2017 - 18:11

...Nemá smysl dělat haura....
Naprosto souhlasím, jak jsem někde zmínil "jste moje krevní skupina".
--------------------------
...Samozřejmě, uspějete-li, pochlubte se...
Pochlubit se vovcím ještě není čas. Pochlubit se zde ještě není čím, ale jistě bych to chtěl udělat (i kvůli Vám), ale v mém případě je to všechno také otázka času, protože časově jsem úplně v PÍP. O mých znalostech práva ani nebudu mluvit.
--------------------------
To, že jste mi doteď odpovídal je neocenitelné a také jste uvedl ?(otazník) v jedné větě a ptáte se tj. očekáváte odpověď. Rád to udělám, ale opravdu již naprosto komplet, ale musím Vám vše sdělit, doložím texty komunikace atd. prostě vše, ale to neudělám za 3 dny. Chcete vědět, jak SBD okrádají SVJ a "jak se to dělá". Nejsem právník ani účetní, ale "něco vím" a něco si domyslím.
Ohledně SVJ jsem utratil za právní rady tolik, že se mi z toho chce brečet. Na jednu otázku mám 2 naprosto odlišné právní názory od dvou různých advokátních kancelářích.

Víte, já se nebojím, že mě zažalují za nedoplatek. Naopak, kéž by to udělaly. Ne opravdu. Trumfy totiž mám já, ale zatím je neumím využít. Proto se ptám zde.

Jste osoba, která jistě má dobré IT znalosti, protože jinak byste nenapsal toto. Tonto topic považuji za mrtvý, ale rád bych Vám odpověděl (může to být po emailu i po telefonu). Bohužel kontakt na Vás nemám, ale stačí když se zaregistrujete a můžete mi poslat soukromou zprávu na email. Pokud jste věnovat mému "topicu" tolik energie, dejte mi kontakt, nebudete litovat, ale záleží na Vás. Napište. Děkuji
S pozdravem
clauvestr

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.