Vložil roztomily, 28. Říjen 2017 - 13:41

Zdravím, excelovský sešit vypadá zajímavě, měl bych ale pár připomínek a dotazů.

  1. zadal jsem celkové náklady v kč (R3C2)
  2. zadal jsem náš poměr ZS:SS tedy číslo 0,5 do buňky R4C2
  3. zadal jsem označení našich 114 bytových jednotek (R24C1:R137C1)
  4. zadal jsem otápěnou plochu bytu v m2 (R24C3:R137C3)
  5. zadal jsem přepočtené dílky spotřeby (přepočtené – tedy součet naměřených dílků x výkon topného tělesa x polohový koeficient místnosti za jednu bytovou jednotku) (R24C4:R137C4)
  6. zadal jsem všude skupinu A (netuším ale proč skupinu zadávám jako vstupní údaj) chápu že skupina označuje iteraci ve které byt vypadl na max. nebo min. Prosím o vysvětlení.

Spustil jsem makro, které skončilo chybou na jedné z hodnot spotřebních dílků, resp. ve spotřebních dílcích nesmí být hodnota 0. Bohužel nám IRTN dokáže naměřit 0. Opravil jsem 0 na 0,01 a spustil znovu.

Další chyba na listu VystupyM1– očekávaný údaj v poměr ZN:SN byl 50:50 ovšem v mém případě se objevuje číslo 2,12. Ostatní údaje jsou již v pořádku. (kromě nějakých změn na cca jedenáctém des. místě)

Pak u výstupu v poli PT m2 i spotřební dílky je hodnota v pořádku ale zobrazena je jako zaokrouhlená na celé jednotky, raději ukazujte na 2des. místa nebo tak jak byla zadána.

Vypočtené hodnoty jsou ovšem perfektní, správné a rozdíly jemné ne skokové jako u některých rozúčtovacích fi­rem.

Tabulka je tedy nesmírně užitečná a moc za ní děkuji. Za naprogramovaní tohoto algoritmu do php nejlépe jako modul drupalu zaplatím 50.000,–

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.