Vložil Misme, 10. Říjen 2017 - 9:03

Víte, že na 1. české psychopatické konferenci, byl předseda představenstva označen jako povolání s nejvyšší koncentrací psychopatů, a figuruje dokonce na prvním místě? (zdroj: https://www.flowee.cz/…kamzity-uprk)

Mně se vždycky, když čtu o tom blábolení lobbistů SBD, zvedne adrenalin. A MUSÍM se vyjádřit. Což mě stojí čas. A čas jsou peníze. Ale obětuji je. I dnes.

Lobbisté, kteří argumentují tím, že jsou „obtěžováni masovými požadavky vlastníků o nahlížení a nemají pak čas na práci“, prokazují touto argumentací svou naprostou nekompetentnost!!!

Žijeme v roce 2017. Informační technologie se učí na základních školách. Lobbisté by měli konečně přijmou fakt, že IT, které jim jejich „ovečky“ platí, nejsou určeny k naplňování jejich „blaha“, jak se nejspíše omylem domnívají, ale jsou pracovním nástrojem, jehož prostřednictvím mají zajišťovat blaho svých „oveček“. Pokud to nezvládají a nedokáží si tento fakt přiznat, holt jim to bude muset někdo vysvětlit. Já se už pokouším, ale je to, alespoň prozatím, jako házet hrách na zeď. Nevím, zda jsou opravdu tak zaseklí v socialistických manýrech a chtějí si je za každou cenu udržet (ostatně o tom vyjádření paní Y svědčí), nebo je za tím ještě i něco jiného. Každopádně, sama se situace nevyřeší.

Mé doporučení na závěr?

Vážení přátelé, ano! Chce to obrnit se trpělivostí a bojovat za svá práva. Sama nám totiž nejspíše do klína nespadnou a pak je nebudeme mít nikdy. Bojovat, znamená např. vyvažovat aktivitu lobbistů SČMBD svou aktivitou, tj. např. informováním stejných, ale i jiných úřadů o Našem pohledu Zdola. Je nás více a podnětů Zdola by logicky mohlo být více. Časově to ostatně vyjde nastejno, jako si stěžovat zde. A pro MMR, jak mne upozornili, je stěžejním kritériem četnost. Ne naléhavost, ale četnost, s jakou jsou na určitý problém upozorňováni.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.