Vložil Čmuchal (bez ověření), 22. Duben 2017 - 18:09

jestli má Váš vybor „přístup do bytů“ aby šmejdil, tak si to zřejmě chcete nechat líbit. Ti kteří již ví, co znamená nedotknutelnost obydlí s Vámi souhlasit nebudou. Třeba já: vodoměr vyfotím a fotku prokazatelně předám SVJ nebo zástupci-SVJ – jen pokud mne slušně a PROKAZATELNĚ požádají.

Ale „přístup do bytu“ umožním jen pokud by se „stupačka rozpustila vlivem kyseliny“ nebo „by se stupačka měnila“ nebo by se „měnila okna“, nebo by mne „vyplavili hasiči“ nebo by mi chtěl „soused skrze panel, grafitovou-tyčí vypálit nové dveře“ …nebo jiný fatální důvod pro průnik do bytu.
Laskavě si uvědomte, že Vaší zákonnou povinností je umožnit odečet ZA ÚČELEM ROZÚČTOVÁNÍ – a to se předáním fotografie stalo. Pokud by to nějakému blbovi nestačilo, a chtěl 4-měsíce po odečtu zjišťovat co jsem měl na vodoměru v okamžiku odečtu, odkázal bych jej na soud. „…umožnit odečet ZA ÚČELEM ROZÚČTOVÁNÍ…“ pak znamená: jednou ročně nikoli vícekrát za účelem, že někdo nevěří vlastním očím. Pokud to chce vícekrát, nechť si pořídí měřidlo s dálkovým odečtem a může sledovat spotřebu např. vody po každém spláchnutí WC.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.