Vložil ANON_ (bez ověření), 6. Březen 2017 - 16:01

Vážený VN, pokud chci TEĎ řešit problém, který má své kořeny v době před patnácti lety, pak mně vznik těch starých problémů, musí TEĎ zajímat. Hledat něco v Prohlášení, které je možná ještě v původním – dvacet roku starém znění, případně opraveným po kolaudaci podkroví někým, kdo zřejmě neměl zájem rozviřovat problémy s přístupem na střechu bylo, jak již potvrdil tazatel bezpředmětné. Rozhodně bych se ale zajímal o příslušné stavební povolení, které by mohlo řešení obsahovat…
Schodiště na původní půdu zajišťovalo zřejmě i přístup na střechu a ke komínům. Pokud bylo dodatečně schváleno nové rozdělení na jednotky, které je v rozporu s původním stavebním určením společných prostor a problém vstupu na střechu a ke komínům nebyl řešen, došlo zřejmě k porušení § 4 zák.72/1994 Sb. Bez znalostí těchto souvislostí se pouštět do řešení nebude patrně úspěšné; o soudním řešení ani nemluvě. Samozřejmě je možné vypustit řešení těchto otázek a navrhnou úplně nový a nezávislý vstup. Jak dalece je reálné jiné technické řešení a jeho finanční náročnost, k tomu tazatel neposkytuje žádné informace.
Souvislosti s tím, jak někdo kupoval byt před pěti lety nevidím a objev, že v té době kupujícího zajímají jiné věci, to zde bylo rozebíráno již mnohokrát. Tento problém zde nově rozebíráte jen vy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.