Vložil HajdyHou (bez ověření), 25. Leden 2017 - 2:12

Jak si myslíte, že by to měla „mynystryně“ zjistit?,
když to nevím já jako vlastník (ten co v příspěvku na správu stanoveném čučením SVJ do skleněné koule a odbučeném většinou-ovcí platí i dostatek NAD, pro dotování socek a pijavic) a to přesto že aktivní jsem tj. údaje se zjistit snažím (marně).

Má snad SVJ nějakou „oznamovací povinnost“ vůči nějakému úřednímu šimlovi, ze které by „vysálo“ ten počet společenství, a počty vlastníků neplatících příspěvky a jejích neplatičů nájemnýho? Já o takové povinnosti nevím. Vy ano?


PS: pokud vyjdete ze znění zákona (nikoli z „duchů“, protože normou by měl zákon sám, a nikoli co poslanecká tlupa „vymyslela“ ale do zákona „nevepsala“ a co proto „vyloží“ tlupa soudcokratů podle toho jak se vyspí), pak „fonf oprav“ → si plní jen BD ale v SVJ se platí: zálohy na služby případně zálohy na správu – a to přesto že si velmi početná tlupa blbů tyto pojmy po libosti zaměňuje či synonymizuje.

Pro pochopení proč se navrhuje a zjevně projde tato rudá ingerence do vztahů
spolek-ovcí/pronajíma­tel/nájemce je NUTNÉ podívat se na politickou příslušnost navrhovatelů (Rujbrová-komanč, Halíková-komanč, Luzar-komanč, Nytrová-ČSSD, Junek-KDU, Fiedler-Úsvit, Plzák-ANO)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.