Vložil HajdyHou (bez ověření), 11. Leden 2017 - 8:12

Mohu se Vás zeptat prosím,

  1. v případě že za X-let vyhrajete, budete vymáhat či započtete svou alikvótní škodu vůči SVJ? …nebo to necháte být a svou část ztráty „spolknete a zapomenete“?
  2. máte již nyní kontrolu na účetnictvím a finančními toky v SVJ? nebo jak zjistíte, zda SVJ nebude vést dvě/tři/…/deset/… verzí „účetnictví“, z nichž bude např. verze-3 právě pro Vás (argument, že to je nemožné, neberu)? Přeci „vědět“ neznamená jen, mít kopie bankovního účtu, ale i mít HUK a jiné knihy. Myslíte že Vám budou dobrovolně vydány, nebo již nyní máte spor o jejich vydání?
  3. jak se plánujete „chovat“ – když srocení ovcí „odhlasuje“ nesmysl nebo nějakou sankci „vůči Magdě“ – ke které ale nemá dle Vašeho názoru zmocnění – budete se bránit aktivně (u soudu) či pasivně (ignorací)? Příkladně: přesto že budete mít „výhru v kapse“ odhýká tupé stádo zálohy „na neurčitý účel“ resp. účel prostě nestanoví (případně neprojedná) nebo stanoví že za službu provoz výtahu se platí až od 3-ho patra nebo …apod..
  4. platíte nyní aktuálně nějaké „zálohy na neurčitý účel“, nebo stále platí co jste uváděla před rokem, že SVJ zasíláte „zápočet“ na nezúčtované zálohy?

díky HajdyHou

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.