Vložil HajdyHou (bez ověření), 11. Leden 2017 - 7:17

„VN“ Vy nejste troll, Vy jste blb.

  1. nevíte jaký rozdíl je mezi příspěvkem z zálohou na příspěvky
  2. klidně si nazývejte „příspěvky na správu“ pojmem „fond oprav“ nebo třeba „kádí škváry“ ale s „příspěvky na správu“ a „zálohami na příspěvky na správu“ se musí a bude zacházet jako s „příspěvky na správu“ a nikoli jako s „fondem pana VN“ a o jehož použití bude VN rozhodovat dle SVÉ libosti (=svévole).
  3. ve stanovách si klidně odsouhlaste třeba 10-fondů a 20-účelů, nicméně stále platí, že každý rok vyúčtujete zasilateli „příspěvku na správu“ jak skutečně jste jeho příspěvky použil a dopodrobna jej seznámíte i s tím jak je příspěvek na další období stanoven a jáká výše zálohy na krátkodobý příspěvek bude v dalším období nutná (nikoliv Vámi požadovaná, ale NUTNÁ).
  4. ani stanovení finančního limitu pro stat-org pro použití „příspěvků“ není důvodem, abyste se vzpečoval řádnému vyúčtování. On „limit“ je ze své podstaty pouze pojistkou, která se někdy může uplatnit tehdy, pokud ji pověřená osoba/y poruší. K ničemu jinému si ji (pojistku o „limitu“) vyřezávat do smrkový kůry, nemusíte.
  5. Apropo, máte li u Vás více havarijních oprav, než těch, které se dají naplánovat, pak je zjevné, že se o svůj majetek nestaráte řádně (brát si příkklad z Chánova u Mostu, si může jen blb :)), protože hlavně zanedbané domy generují „neplánované opravy“. U těch udržovaných se jedná o „plánovanou údržbu“.
    Na margo: tvrdíte li, že u Vás PLÁNUJETE „havárie“ (protože TO, jsou ty → „opravy havarijní“), pak byste (nejste li přímo Vy ten „plánovač“) měl podat trestní oznámení a škodiče eliminovat. K tomu abyste to pochopil, Vám postačí „rozum průměrného člověka“. Máte li jej?
  6. Průhledné hospodaření je i to, když „vyúčtování příspěvků na správu“ nedostanete. Většinou se totiž zrak nemá ve Vaší ruce na co zaměřit a o co zastavit, a dopadá „až na zem“ :)
  7. třeba byste nám mohl nadělit vědomost kolik MEGA, Vy „VN“ – plánujete na Vaše „havárie“. Kolik „MEGA“ plánujete např. na to, když Vám tedy „praskne voda ve sklepě“ protože jste zanedbali údržbu a nechali to dojít do stavu, až „havárie“ vznikla?. U nás se havárie „neplánují“ ale „stanou“ a jeli tomu tak, měla by být přizvána pojišťovna a měla by být uplatněno plnění z pojištění.
  8. jo, taky máme bohužel „zrcadlo ve výtahu“. Třeba byste se mohl zamyslet nad tím zda jej ve Vašem domě plném „havárií“ vůbec neinstalovat – protože pak byste nemusel shánět zřejmě pro Vás nedostatkové „lepidlo z Tuzexu“.
  9. nu Vy evidentně patříte do „3-tí skupiny“: „dobro celku“ financujete cizím kapitálem a doufáte, že se ve Va3em ofčíně nenajde žádná „Magda“, která Vám připálí Vaši obtloustlou zadnici tím, že Vám skrze soud připomene, co to je ODPOVĚDNOST za správu majetku a případně i na Vás osobně, nechá dopadnout důsledky Vašich činů a přečinů v plné míře.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.